HTML

vallásmozaik

vallásokkal kapcsolatos mindenféle-fajta írások, tanulmányok

Friss topikok

  • afejer: Hová lett a szerző? Szívesen olvasnék még tőle. (2021.05.01. 10:52) A középkor Rothschildjai
  • B.Peter76: @E.Katolnai: Tudom meglehetősen sok idő elteltével szólok hozzá, de mivel elsőkét ez a bejegyzés j... (2021.04.05. 07:48) A fojtogató thugok
  • sanyája: A vallást a széles néprétegeknek csinálják és az értelmi képességeikhez szabják.Szerintem az erede... (2017.04.23. 09:48) Vudu és kereszténység
  • Géza Fispán: @CREATOR: Íme a példa : „A Próféta m... (2016.03.29. 10:54) Pedofília és az iszlám
  • Takacs1933: Gyilkos kereszt vagy szent relikvia. A közelmúltban kereszt relikvia megtalálásról közöltek TV műs... (2015.08.05. 16:06) Keresztény Relikviák

Pedofília és az iszlám

2012.02.14. 06:14 E.Katolnai

Meglepő írást közölt Carolina Overington, Ausztrália legnagyobb példányszámban megjelenő napilapjának (Australian) hétvégi magazin mellékletében, egy ártalmas, az ausztrál erkölcsi értékrenddel összeegyeztethetetlen muzulmán gyakorlatról: a kiskorú gyermeklányok házasságba kényszerítésről. Az egyébként bal-liberális napilap következetesen elkerül minden mohamedanizmussal kapcsolatos negatív véleményt, bírálatot, és rendszerint a multi-kulti ideológiájához simulva, agyba-főbe dicséri őket.

Ezért meglepő az a nyíltság, őszinteség, ahogy a szerző négy esetet ismertetve, részletesen bemutatja a fiatal lányok (a legfiatalabb mindössze 13 éves volt) kálváriáját, ahogy a családjuk naivságukat, félelmüket kihasználva rákényszeríti őket – először – Ausztrália elhagyására, majd valamelyik muzulmán országban a házasságkötésre. Az ilyen gyermeklányok férje mindig jóval idősebb, a gyermek által ismeretlen, és a természetellenes házasságot minden esetben muzlim pap szentesíti. A négy kitudódott esetben a kislányok elkotyogták az iskolában, hogy szüleik házasságra akarják őket kényszeríteni és ügyükben, a tanárok feljelentése alapján indított vizsgálatot a gyermekvédelmi hatóság. Mikor a hatósági előadók megkérdezték a 13 éves kislánytól, hogy tisztában van e a házassággal járó szexuális tényezőkkel, a szigorú mohamedán neveltetésben részesült gyermek abszolút nem értette miről van szó. Az Ausztrál hatóságok kijátszásában a kislányokat mindig kiviszik az országból, utána valamelyik muzlim országban házasságba kényszerítik, majd mikor sikerül teherbe ejteni a kislányt, visszatérnek vele magukkal hozva az új férjet is. Az itteni hatóságoknak nincs más lehetősége, mint elfogadni a muzlim pap által megszentelt és a mohamedán ország jegyzője által törvényesített házasságot. A hivatalos szervek csak akkor léphetnek, ha kiutazás előtt tudomásukra jut az erkölcstelen szándék. Az Ausztrál gyermekvédelmi hatóság három esetben megtiltotta a gyermekek külföldre történő utaztatását, míg a negyedik esetben a bíróság annullálta a Pakisztánban megkötött házasságot és megtiltotta a gyermekgyalázó férj Ausztráliába történő látogatását. A cikkben megszólal Valerie Gaimon társadalomkutató, aki egy tasmániai gyermekvédelmi előadó megdöbbentő jelentését ismerteti, melyben a kényszerített házasság utáni nászéjszakán a 14 éves kislányt a saját szülei fogták le, hogy a nálánál kétszer idősebb férj kényelmesen megerőszakolhassa.

 

Mivel még eddig nem volt szükség az ilyen eseteket szabályzó törvények meghozására, ezért Ausztráliában büntetés sem létezik a kisgyermeket házasságba kényszerítő szülök elítélésére, így a mohamedánok minden felelősségre vonás elkerülésével vehettek részt leánygyermekeik meggyalázásában. Az idén ősztől mindez változni fog, az új szövetségi főügyész, Nicola Roxonnak köszönhetően, aki új törvénykeretbe foglalva 15 évig kiszabható büntetést kirovását javasolja azok számára, akik zsenge kislányokat házasságba kényszerítenek.

 Abdul Tadik Gulma negyedik feleségével, a mindössze 12 éves Szulfikarral fotóztatja magát és szerinte csak a rosszindulatú irigy emberek szólják meg őt fiatal neje miatt, „olyanok, akiknek még egy feleségre sincs pénzük”. Képtelen felfogni, hogy mi rossz van abban, hogy ő egy 12 éves lánnyal folytat nemi életet.

 

A cikkíró Carolina Overingtonnak csak gratulálni lehet felvilágosító közléséért, és reménykedni, hogy a muzulmán-védő liberális politikusok szíve megesik a gyermekek szomorú sorsán és a mohamedán közösségek dédelgetése helyett a törvény szigorát fogják alkalmazni a gyermekek védelmében. Ha az Ausztráliában élő mohamedánok ilyen nyíltan és gátlástalanul ezt megmerik tenni, akkor még belegondolni is félelmetes mi mehet az afrikai, ázsiai muzulmán országokban.

 

A képen látható, 44 éves indonéz muzulmán pap, Pujiono Cahjono Widiantó a 12 éves feleségével, Lutfiana Ulfával pózol és teljesen törvényesnek tartja, hogy neki ilyen fiatal felesége van. (Jakarta Post nyomán) 

 

Az Australian cikkéhez párosulhat, a 2011 június 8-án, az itteni nemzeti tv-ben (ABC) egy BBC. által készített Jemenben forgatott dokumentumfilm levetítése, melyben bemutatták a mohamedán kultúrákban (főleg Jemen, Pakisztán, Afganisztán) mindennaposan előforduló, egészen fiatal gyereklányok erőszakos összeházasítását a náluknál jócskán idősebb férfiakkal. Az egyik kislány mindössze tíz, míg a másik 11 éves volt mikor férjhez adták. (meggyalázták). A dokumentumfilmben megszólalt egy vén banya is, aki eldicsekedte, hogy ő is tíz éves volt, mikor férjhez adták, és mindössze 11 éves volt, mikor először szült. Egy családfőt is megkérdeztek, kinek lánya tíz évesen lett kiházasítva egy nálánál ötször idősebb kecskével. A mély szegénységben élő apa elmondta, hogy 60 fontot kapott lányáért, és tényleg sokkoló körülmények között élő családnak ez nagy pénzt jelenthetett. De itt nem is az apáról van szó, hanem arról a muzlim állatról, aki megvehetett és meggyalázhatott egy tíz éves kislányt. Jemenben pl. a hivatalos törvények csak 15 évtől engedélyezik a házasságot, de ezt senki nem tartja be és a gyerekgyalázások ott is mindennaposak. Miért? 

 

Nos talán a válasz abban rejlik, hogy mohamed utolsó felesége, Aisha mindössze 6 éves volt, mikor mohamed feleségül vette, és 9 éves mikor konzumálta (elhált) véle (azaz meggyalázta). Mohamed már elmúlt 50 éves, mikor Aishát feleségül vette. Ez a megtörtént eset rendkívül jól van dokumentálva a hádiszokban (*), maguk a mohamedánok által szégyentelenül leírva, és ismereteink bővítésére néhány bejegyzést említenék a sok közül:

Sahih Bukhari 5.236. Hisham apja mondá: „Khadija három évvel korábban halt meg, hogy a Próféta Medinát elhagyta. Úgy valahogy két évig tartózkodott ott, mikor feleségül vette a hat éves Aishát és házasságát konzumálta véle, mikor az kilenc éves lett.”

Sahih Bukhari 7 kötet, 62, 88. fej. Ursa mondá: „A Próféta megfogalmazta (a házassági szerződést) Aishával, amikor az hat éves volt és elhált vele, mikor az kilenc éves lett, és (Aisha) vele maradt a haláláig.” Továbbá; Sahih Bukhari 7 kötet, 62, 65 fej.

Sahih Bukhari, 8 kötet, 3310 fej. Aisha beszéli: „Aisha (legyen Allah örömére) mondja: Allah Apostola (áldott legyen neve) feleségül vett, mikor én hat éves voltam, és házába fogadott, mikor kilenc éves lettem.”

Ezt ismétli: Sahih Bukhari 7, kötet 62, 64 fej.

Sahih Bukhari 8 könyv, 73, fej. 151. Aisha beszéli: A próféta jelenlétében játszottam babáimmal, és a barátnőimmel szintén sokat játszottam. Mikor allah apostola meglátogatott a szobámba, elbújtak, de ő előhívta őket, hogy mindnyájan együtt játszunk.” Hogy lehet egy ilyen, babákkal játszó kisgyerek valaki 'felesége'?

 

 Az afgán kislány, Aisha Bibi tragédiájában majdnem minden aljasság bele van sűrítve, ami a mohamedanizmust jellemzi. A kislányt, apja tízéves korában eladta feleségnek egy tálibnak (értsd: féreg), aki a kislányt tizenkét éves koráig a birkákkal összezárva az akolba tartotta. Akkor megerőszakolta, majd rendszeresen meggyalázta, ütötte-verte. Végül a kislány már nem bírta tovább és megszökött. Szökésével szégyent hozott a mohamedán becsületre (sic), amiért a saját családja levadászta és megcsonkította. A kislány később ismét megszökött és most egy gyermekvédelmi szervezet gondozásában van. Mikor Bibi tragikus esete felkerült a világhálóra, egy muzlim a rájuk jellemző aljassággal azt írta be: „hogy a zsidók hamisították a képet és az egész történet nem más, mint zsidó propaganda."

 

Hogy a muzulmán gondolkodást, mentalitást mennyire mélyen járja át a pedofília elfogadása, káros gyakorlatának burkolt elismerése, a minden más irányba történő mutogatás, a gyalázat mentegetése, arra jó példának felhozhatom a hazai muzulmánok reakcióit, szégyentelen válaszait, a hasonló témájú, – más társalgókban közölt – bejegyzéseimre. Többen rám szolnak, hogy nincs jogom egy másik kultúra (sic) sajátosságát bírálni, hibáit megemlíteni, mikor Magyarországon is előfordul az ilyesmi.

Az egyik mohamedán írja kioktatóan: „attól, hogy te nem tudsz róla még van ilyen: A magyar fiatalok 13-14 éves korban veszítik el szüzességüket …” – elfelejtve, hogy hazánkban nem mindenki magyar, továbbá fontos, hogy egykorú e a kislány partnerével, vagy négyszer annyi idős, mint mohamed, Aisha esetében. De erre is megvan a vallásos kibúvó: „ezt akkoriban senki nem tartotta fontosnak lejegyezni - nyilván úgy gondolták, hogy ez nem tartozik másokra, akkor még nem tudták, hogy 14 évszázad múlva egy másik kontinensen ennek milyen nagy feneket kerítenek.” Tehát a gyermekek meggyalázása a mohamedán szerint nem más, mint 'nagy fenék'.

Egy másik így próbál magyarázatot adni az aljasságra, így mutogat elfelé: „Ez a korkülönbség mánia csak nyugati sajátság, és nem is túl régi: „Annó és még ma is Indiában egy lány 11-12 éves korában már férjhez lett adva, és 13-14-15 évesen már szültek. Ha ránézel egy indiai 12 éves lányra kb. úgy néz ki, mint egy európai 18 éves …”

Ahelyett, hogy elszégyellné magát a kommentáló muzlim a gyalázatos praktikáért, még neki áll feljebb: „elítélem a pedofílozást, amikor valaki egy vallást (illetve annak prófétáját) és annak híveit pedofilozza le.”

Alapos visszavágásnak szánja egy másik mohamedán: „A magyar "kislányokról " meg ennyit; szerintem már a szülőszobából szűzhártya nélkül jönnek ki egyesek.”

Mohamed pedofíliáját illetően ez volt a legpimaszabb válasz: „mohamed és Aisha kapcsolatát az igaz szerelemnek tartják, ahol mindketten igaz szívvel szerették egymást.” Itt tükröződik vissza igazán a mohamedánokra oly jellemző arrogancia, mikor van pofája egy tíz éves gyermek és egy ötvenen felüli ember között 'igaz szerelmet' hangoztatni. Én szégyellem magamat helyettük.

 

 

A csoportos esküvői képet, először a Tundra Tabloids publikálta, majd Tim Marchall a 'Sky News' riportere kommentálta. A képen egy csoportos Hamasz esküvő látható, már a legénykorból rég kinőtt bandatagok leendő feleségeikkel készülődnek a szertartásra. A józan szemlélő minden iszlamofóbia nélkül megkérdezheti; vajon milyen gyermekkoruk lesz ezeknek a kislányoknak, hány évesen fognak először teherbe esni, milyen jövőjük lesz egy olyan közösségben, ahol így bánnak a kisgyermekekkel?

 

 

(*) Mohamed próféta életéről, személyéről és tanításairól, illetve más korabeli muzulmánok tetteiről és szavairól összegyűjtött elbeszélések gyűjteménye. A hadíszokat a Mohamed halálát követő két évszázadban gyűjtötték össze és szájhagyomány útján terjedtek mielőtt lejegyezték és kodifikálták azokat. Mint közvélemény az iszlámban az élethez való alkalmazkodás, a fejlődés szerveként jelentkezik.

 

26 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vallasmozaik.blog.hu/api/trackback/id/tr244103455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yumurdzsak 2012.02.14. 12:28:55

"Az afgán kislány, Aisha Bibi tragédiájában majdnem minden aljasság bele van sűrítve, ami a mohamedanizmust jellemzi."

hé, ez nem az iszlám jellemzője, hanem az idiotizmusé, aminek példánya minden kultúrában, vallásban fellelhető.

amúgy tetszik a cikk, örülök,h felhívja a figyelmet erre a problémára.

CREATOR 2012.02.14. 15:52:05

Minden vallás egy szemét de én azt mondom az 1 istenesek közül még mindig az Iszlám a legjobb.

Az egy dolog hogy 1,5 milliárd (vagy több) hívőből akad idióta, csak az a baj a média ezt nyomja ki mert most az a divat, hogy utálni kell az arabokat mégha perzsák akkor is (lásd Irán)

E.Katolnai 2012.02.15. 16:39:05

@Yumurdzsak:
Kedves Jumurdzsák!
Örvendek, h cikkem elnyerte tetszésed, ám evvel nem értek egyet: „ez nem az iszlám jellemzője, hanem az idiotizmusé, aminek példánya minden kultúrában, vallásban fellelhető. “ azért nem lelhető fel 'minden idiotizmus' minden vallásban, mert pl. ide-oda pörgetheted a net-oldalakat, olyat nem találsz, h az egész buddhista falu – pappal az élén –, kivonul és megkövezi a bűnös asszonyt. Savat önteni lányok és asszonyok arcába: az sem lelhető fel máshol, mint a mohamedánoknál, és az ún. 'becsület' gyilkosság is csak ezek közt lelhető fenn. Az összes vallás közül az iszlám a legalantasabb, és követőik a legmegbízhatatlanabbak. A nyugati világunkba betelepedett mohamedánok még sok problémát fognak okozni.
Üdv katolnai

E.Katolnai 2012.02.15. 16:50:53

@CREATOR:
Kedves Creator!
Az 1,5 milliárdból sajnos nem csak néhány idióta akad, és ezt akkor tudod csak érezni, ha mondjuk Sydney, Lakemba nevű negyedébe költözöl a családoddal együtt. Ha majd leköpik a lányodat, lekurvázzák a feleséged, megverik a fiadat a mobil telefonjáért, ha majd harmadszorra rabolják ki a házadat, akkor talán belátod, h nem a média nyomja és nem az arabokkal van baj. Ott vannak pl. a libanoni keresztény arabok; szorgalmasak, gyerekeiket kitanítják, rendezett körülmények között laknak, evvel szemben a mohamedán arab már teljesen más. Ez nem 'faj' kérdése, hanem civilizációs, kulturális probléma. A probléma neve: iszlám.
Üdv katolnai

Yumurdzsak 2012.02.16. 14:02:07

@E.Katolnai: "Az összes vallás közül az iszlám a legalantasabb, és követőik a legmegbízhatatlanabbak."

ez teljesen értelmetlen kijelentés. kb. olyan mint ha a civilizációkat rangsorolnád.

"Savat önteni lányok és asszonyok arcába: az sem lelhető fel máshol, mint a mohamedánoknál, és az ún. 'becsület' gyilkosság is csak ezek közt lelhető fenn."

albániában pont a keresztény lakta északi részen terjedt el a becsületgyilkosság.

a másik probléma, hogy kevered a muszlim vallásút és a muszlim környezetből kikerülőt. mert az nem kulturális kérdés, hogy valaki bűnözik vagy lop. gondolj észak-amerikára a bevándorlási hullámokra. amikor bejött egy új nemzet, az végezte a legalantasabb munkát, és azok követték el a legtöbb bűncselekményt.

"Ott vannak pl. a libanoni keresztény arabok; szorgalmasak, gyerekeiket kitanítják, rendezett körülmények között laknak, evvel szemben a mohamedán arab már teljesen más."
mely mohamedán arabokra gondolsz? pont az,h szinte semmi különbség nincs egymás szomszédságában élő libanoni muszlim és egy libanoni keresztény között. és most ne keverd ide a menekülttáborok lakóit.

vàndor 2012.02.17. 10:23:34

@Yumurdzsak:
"hé, ez nem az iszlám jellemzője, hanem az idiotizmusé, aminek példánya minden kultúrában, vallásban fellelhető. "

Mutas még egy olyan vallàst amiben a chària fellelheto? Màrpediglen ezek azon alapulnak.Semmilyen màs vallàsban nem engedélyezet se a poligàmia sem pediglen a pedofélia. Ami pediglen ujdonsàg egyes iszlàmoknàl gondolok a salafistekre ahol a nok és lànyok korbemetélése is engedélyezett azontul hogy a burka és nigabb hasznàlatàval na meg a chària torvényeivel màr igy is mélyen megalàztàk és megsemmisitétték oket emberi mivoltukban.

vàndor 2012.02.17. 10:38:02

Yumurdzsak
"hé, ez nem az iszlám jellemzője, hanem az idiotizmusé, aminek példánya minden kultúrában, vallásban fellelhető."

Eloszor is koszontok mindenkit. Uj vagyok és kicsit nehezen igazodom még el.

Mond Yumurdzsak még mely vallàsban fellelheto a chàriàn kivul ami eredetileg az iszlàm torvényei melyek lehetové teszik a poligàmiàt a pedoféliàt na meg egyébb eroszakos embertelen cselekedet?Szeretném boviteni az ismereteimet mert ezekrol nem tudok.
Bàr valoban léteznek olyan jozanabb muszlimok akik hozzàd hasonloan elitélik az ilyen barbàr cselekedeteket de azok nagyon elenyészo szàmban vannak azokkal szemben akik mélységesen magukénak valljàk mindezeket és akik egyre inkàbb terjeszkednek széles-e vilàgban. Szemukben te is hitehagyott vagy éppen mert elitéled az eroszakot melyett az iszlàm torvényei irnak elo vagy engedtetnek meg, amik pediglen pld. a salafistek szemében igazsàgosak és megtàmadhatatlanok.

vàndor 2012.02.17. 11:18:50

Creator
Ez a film bemutasa hogyan élnek Irànban ahol iszlàm uralom van, és nem demokràcia.

Mintegy 2 millió kábítószer-függő van Irànban amibol néhány iskolás van. Teherànban napi kàbitoszer fogyasztàs eléri akàr az öt tonnàt is.Megnovekedett a prostituciok a vàlàsok és az ongyilkossàgok szàma is. A kovetkezo film egy csalàdrol szol ahol 2 feleség van és mindegyiknek van egy sajàt gyerekuk a kozos férjuktol.A férfi néhàny madarat szeretet volna eladni de az iszlàm rendorok nem engedélyezték és elzavartàk a helyérol.Làthatoan sok koldus van az utcàn és a csalàd otthona is nyomorusàgos még ha nagynak is tunik. Még WC sincs benne. Az aszonyok elmesélik hogy mennyire nincs mibol élniuk és nem làssàk a gyerekeik jovojét sem. Mindkét aszony kàbitoszerezik hogy konyebben tudjàk elviselni az életet. A fiatalabbik este a fiàval megy el kurvàlkodni hogy legyen mibol élniuk.Nagyon szivfàjdito a film, mely Francianyelvure van szinkronizàlva !!Mindemellett szàmos aszonyt ér sérelem meg aztàn ott vannak az akasztàsok legfejezések megkovezések mind a barbarizmus sava borsa. Ha neked ez imponàl akkor menj oda élni!Legutobb is tuntetések voltak az egész rendszer ellen.

Prostitution derrière le voile Ep1 - on

www.dailymotion.com/video/x46gwg_prostitution-derriere-le-voile-ep1_news

TGabi 2013.07.01. 11:56:30

Jó lenne, ha a multikulturális Európa végre magához térne, és nem engedné kontroll nélkül terjeszkedni ezeket a nézeteket.

Aljas, amit az iszlám nevében művelnek - rácsimpaszkodnak a jóléti társadalom által biztosított juttatásokra, de közben alig várják, hogyha majd "többen lesznek", első adandó alkalommal hátbatámadják a jótevőiket.

Szerintem a polkorrekt mismásolás ideje lejárt, ideje végre felébredni.

vöröspanda 2013.07.03. 15:25:44

@CREATOR: biztos, hogy normális vagy? az a vallás amelyik a perverzitást és a tömeggyilkosságot nemhogy törvényesíti, de egyenesen kötelezővé teszi? keress egy jó orvost!

Koós István 2015.02.05. 20:56:12

@Yumurdzsak:

Mi a fasznak mentegeted a vallást? Nem mindenki volt, csak egy ember, csak kettő... stb. Nem elég?

ErdeiVirág 2015.02.06. 20:20:18

@CREATOR: mi a faszról beszélsz? Az 1 istenesek közül az iszlám a legszemetebb. ha van sátáni vallás, akkor az iszlám az. :-)

ikab 2015.02.06. 23:19:31

Dzsihadfigyelo.com

Géza Fispán 2015.07.01. 10:40:49

Sajnálom a menekülni kényszerülőket, és azt ahogy fogadják őket előítéletes honfitársaim, akiket sajnálatos módon de nyilván alapos okok azok amelyekre a véleményüket alapozták. Ezek közül: a pedofiliát elnéző és gyakorló , a hűtlen nőket megkövezéssel, korbácsolással büntető és hasonló szörnyűségeket előíró szent könyvük a Korán is támogat...Nehéz lesz együtt élni velük, ha a menekült táborokból kikerülve köztünk fognak élni.. Ezzel szemben sok a 70-es években itt tanult és itt maradt arabokkal tudomásom szerint nincs bJ, KÖZTISZTELETNEK ÖRVENDENEK ÉS IGEN KÍNOSNAK ÉRZIK MAGUKAT ARAB TÁRSAIK MIATT. sZÓVAL A KÉRDÉS IGEN NEHÉZ. a HUMANIZMUS ÉS ÖNVÉDELEM ÖSSZEÜTKÖZÉSE ELŐRE NEM LÁTHATÓ VÉGKIFEJLETHEZ VEZETHET. :(

gumirocker 2015.07.01. 19:22:03

Nem a Korán korbácsol, hanem a fanatikus muzulmánok.

E.Katolnai 2015.07.27. 14:09:28

@Géza Fispán: „nehéz lesz együtt élni velük” - sehol nem élnek együtt velük, hanem külön-külön egymás mellett élnek a befogadott mohamedánok és az őket befogadó népek. Keveredés csak felületesen létezik, barátságok és főleg házasságok nem kötődnek. Itt nálunk az ausztrálok simán házasodnak Vietnamaikkal, kínaiakkal, vagy a szigetvilági 'feketékkel', de a mohamedánokkal nincs keveredés és ugye nem is lehet.
Abban igazad van, ha csak néhány van közülük jelen akkor semmi probléma nincs, de ahogy nő a számuk úgy lesz kutyább minden.
Különben meg a németeknek és a franciáknak kéne befogadni ezeket, hiszen a franciák minden aljas hadjáratban részt vettek az amerikaiak csatlósaként, ami hozzájárult az egész arab világ destabilizációjához. A franciák ezen felül többségében szeretik, tisztelik az afrikai mohamedánokat, tömegével tüntetnek mellettük, példásan képesek együtt élni velük és mélységesen hiszik, h nem a mohamedánok, hanem a gonosz nácik veszélyesek kispolgári satnyulásukra. (ha nem ebben hinnének, akkor már rég egy olyan kormányuk lenne, aki megállítaná az afrikai özönt)
Kerüljék el csóró hazánkat a „menekülni kényszerülők”, mert már így is két koloncot cipel nemzetünk.

imre777 2016.02.16. 19:23:38

Üdvözlet mindenkinek!

(((Csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy nem vagyok muzulmán (sem)... ((Talán (remélem) Krisztusé.)))

Rengeteg tévhit, tévút, a valóságnak az ellenkezője... él az emberekben (az emberek tudatukban) valóságként.

(Most nem akarok kitérni vallási nézeteltérésekre, ,,vallásháborúba bocsájtkozni", kulturális és egyéb népek/népcsoportok közötti, rájuk jellemző különbségekre és azok megítélésére vagy elítélésére, de az tény, hogy nagyon nagy eltérések vannak és vannak jellemző viselkedési/személyiségi sajátosságok különböző népeknél.)

-Menteni sem akarok semmi ,,idiotikust" és senkit, de az is tény, hogy mindenhol fellelhető az idiotizmus, még ha nem is ugyan abban a megnyilvánulásban, hanem különböző formákban, emberi érzelmek alapján megítélt különböző mértékben.
Egyformán el kell ítélnünk mind!
Nem szabad abba a hibába esnünk, hogy egymásra mutogatunk a bűneinket, hibáinkat, ,,baromságainkat"... ,,lekicsinyelve, másokét felnagyítva azon vitatkozva, marakodva, hogy melyikünk gonoszabb"... (,,mindannyian a Gonosz rabszolgái vagyunk")!

(((Ne járjunk szemellenzővel! Ne a másik bűneit nézzük, hanem először a sajátunk! Ne mások szemében keressük a szálkát, amíg a mienkben a gerenda!... Mondhatjuk, hogy mi ,,kissébb" vagy csak félig vagyunk gonoszok, mert mi csak a kis lábujját vágjuk le az embertársunknak, Ti meg az egész karját vagy mi kisebb szenvedést okozunk a gyermekeinknek, Ti meg nagyobbat..., de ennek semmi értelme!
Először szeress! Szeresd a gyermekgyilkost, majd utána mondhatod neki, hogy Te gyilkos vagy, szörnyű amit teszel!((Mert ha nem szeretsz, ha közönyös vagy..., az ugyan olyan rossz (vagy még sokkal rosszabb), mint a gyűlölet!)) Nem az a baj, hogy felnőtt férfi gyermeket vesz feleségül, hanem hogy erőszakkal, a gyermek akarata és beleegyezése nélkül illetve megerőszakolja..., tehát nem szereti! -Ha szeretné, nem venné el vagy ha elveszi, nem megerőszakolná, hanem (szeretné) simogatná az arcát, a haját, megpuszilgatná, játszana vele együtt a babáival... és mellőzné a szexet! ((Ez sehol sincs tiltva (csak az idiotikus ,,fejlett, civilizált" társadalmakban) és senkinek sem rossz!)) Ezzel nem azt akarom ,,mondani", hogy gyerekeket vegyünk feleségül, nemzzünk nekik ,,még gyerekebb gyerekeket", hanem azt, hogy szeressünk és hagyjuk az embereket egymást szeretni! ((Mert legnagyobb a szeretet! Mindennek az alapja a szeretet (az alázattal együtt) és minden rossznak a forrása a szeretet hiánya, az engedetlenség a gőggel, a büszkeséggel az ,én mindent jobban tudok és csak én tudom jól és csak én cselekszem helyesen..." tudattal párosulva!)))

És akkor itt van az, hogy ,,átesünk (a ló túloldalára)".
Szörnyű az erőszak!
Szörnyű az erőszaknak minden formája (a nemi erőszakkal együtt)!
Szörnyű a bántalmazás (a gyermekbántalmazás is)!
Szörnyű a hatalommal való visszaélés!
Szörnyű az is, ha a szülő él vissza a hatalmával gyermeke felett!
(Szörnyű ez az egész világ.)

-Van valamennyi (rosszalló értelemben) ,,pedofilnak" nevezett ember, akik bántják a gyermekeket (tehát nem pedofilok, mert a pedofília gyermekszeretet/gyermekszeretetet jelent).
Az ilyen embereket kezelni kell vagy valamit kell velük tenni/velük kezdeni.

-Van az emberekben vágy a társra/párkapcsolatra, szeretetre, szexuális kielégülésre... ((van akiben ezekre külön-külön személy iránt, külön-külön személlyel, külön-külön személytől és van akinek egy ugyanattól (ugyanazzal, ugyanannak)a személytő (személynek, személlyel)!

-Szeretetre mindenkinek szüksége van ((a gyerekeknek és a felnőtteknek, a hímneműeknek és a nőneműeknek (de még az állatoknak is) egyaránt)).

-Érzései, érzelmei szintén van minden embernek és gyermeknek.

-,,Minden ember más, mindenki különbözik mindenkitől, mindenkinek mások az ízlései, a vágyai, mindenki mást szeret, mindenkinek más kell ahhoz, hogy jól érezze magát (és mindenki szereti jól érezni magát)...".

(Amint írtam) a gyerekeknek is vannak érzelmeik vágyaik... (szexuális jellegűek, szexuális indíttatásúak is)! Már óvodás korú gyerekek is szerelmesek, csókolóznak, végeznek önkielégítést vagy/és fogdossák egymás punáját, bigáját, elégülnek ki szexuálisan (van orgazmusuk/élveznek el)..., még ha ez nem is pont ugyan olyan, mint felnőtt korban, hiszen a kisfiúknak (értelem szerűen) nincs magömlésük (a kislányoknak viszont talán nedvesedik a punájuk, de ezt nem tudom biztosan), de így van.

imre777 2016.02.16. 19:48:30

Az sem ritka, hogy a gyerekek felnőttekbe szerelmesek. (Anyába, apába, de sokszor valamelyik rokonba vagy ismerősbe illetve nagyon sokszor a tanítójukba/tanáraikba....) Lehet, hogy ez a szerelem sem pont olyan, min a későbbi, ami már nem ilyen ,,Plátói jellegű, hanem akár kölcsönös, beteljesülő", de ez is ,,rendes" szerelem. És van a serdülők (tőlük egy pár vagy akár 5-10-15 évvel idősebb vagy fiatalabb iránt érzett) szerelme, ami néha egy felnőtt (apa vagy nagyapa illetve anya vagy nagyanya korú) személy iránt jelentkezik és ugyan úgy egy felnőtt részéről is szokott lenni teljes értékű szerelem egy fiatal vagy akár gyermek korú iránt (rajongásig szeretünk valakit vagy valamit vagy annyira szeretjük a gyermekünk vagy valaki mást, de néha tárgyainkat, háziállatainkat, hogy már szerelmesek vagyunk bele, ami nem a ,,normális értelemben vett teljes értékű szerelem", de lehet az is vagy annak megfelelő illetve azzal egyenértékű, ha)valaki pont olyan)...

Na ezekről nem szoktunk hajlandóak tudomást venni!

Tudjuk, hogy a gyerekek (már az óvodában is) szerelmesek, érdekli a másik nem nemi szerve őket, de ezt amolyan ,,gyerekjátéknak", ,,gyerekes dolognak" fogjuk fel és ha önkielégítést végez, azt már rosszallóan nézzük, de ha egy (mondjuk 8 éves) kislány egy egy 50 éves ,,idegen" férfivel simogattatja a punáját, akkor azt el sem hisszük vagy egyből hóhérért kiáltunk, hogy...
Tény az is, hogy van egy pár 10-14 éves gyermeknek mondott gyerek (kisfiú, kislány, nagyfiú, nagylány), akik szexuális életet élnek ((rendesen közösülnek (,,basznak")) vagy előfordult/megtörtént, hogy ,,közösültek".
-Ez jó? Ez helyes?
-Vannak felnőttek, akik serdülő korúakkal akarnak közösülni (megbaszni akarják őket), de csak közösülni akarnak és semmi mást, ahogy ugyan így vannak felnőttek, akik felnőttekkel akarnak közösülni és csak közösülni, semmi más.
-Ez jó? Ez helyes?
-Van olyan felnőtt is, aki szereti a fiatalokat, a gyerekeket, beszélget velük...
-Van (olyan felnőtt), aki rendes normális módon szűz lányt akar feleségül venni (mert még agglegény) és nem zavarja, hogy az a lány most még csak 8-10 éves (gyorsan eltelik az a pár év mire oda kerül a sor és most még gyerekként tudja kezelni), mert manapság szinte csak azok szüzek és még egyedül állóak, meg szereti is a fiatalokat, gyerekeket és hangsúlyozom, hogy szereti, nem megbaszni akarja, hanem szeretni, kedvébe járni, örömet szerezni neki (azt tenni, amit tenni szokott az ember, ha igazából szeret valakit)..
-Ez jó? Ez helyes?

Na tehát!
Van teljes mértékű igazság.
Van teljes mértékű jó.
Van teljes mértékű gonosz.
Van teljes mértékű szeretet (ami jó).
Van teljes mértékű idiotizmus.
Van teljes mértékű tisztánlátás és van teljes mértékű vakság valamint a kettő között számtalan mennyiségű és mértékű ez meg az.
Ez ami most van nem természetes (sajnos ez ma már természetes), nem normális (sajnos ma már ez a normális), nem helyes (sajnos ma már ezt tartjuk jónak)...
Helytelen, hogy a mai fiatalok ,,egyik nap ezzel házasok (élnek házas életet), másik nap azzal".
Mindenkinek azzal kellene leélnie az életét, akit legelőször megismer.
Helytelen, hogy a 10-14 évesek (de még a 14-20 évesek is) szabadon baszhatnak össze-vissza, de egy felnőtt férfi köszönni sem köszönhet egy gyermeknek, mert akkor már meg akarja ölni. (Vagy ez így helyes?)
Helytelen, hogy mi felnőttek szabjuk meg a más felnőtteknek és a fiataloknak, hogy mikor kivel léphetnek házasságra, hogy kinek milyen házastársa lehet!
((Azt miért nem tiltjuk, hogy egy sovány ember egy kövérrel kelljen egybe vagy egy alacsony egy magassal?!
Azt miért tiltjuk, hogy egy felnőtt beszélgessen (esetleg csókolózzon vagy ki is nyaljon) egy fiatallal (egy fiatalt), hogy elfogadja egy fiatal közeledését, udvarlását?!))

imre777 2016.02.16. 19:52:40

Elítélem az erőszakot, nem tartom helyesnek, hogy a gyerekek (de még a felnőttek is) basznak össze-vissza ész nélkül, mint a kefekötő!
Elítélem, hogy beteg emberek bántanak (erőszakolnak meg) gyermekeket! Ne engedjük!
Én azt sem tartom jónak, hogy egyáltalán közösülnek az emberek, hogy gyermekeket nemzenek/szülnek, akik szenvednek ezen a földön, de hogy egészséges természetes emberi igényeket kielégítő, szereteten alapuló párkapcsolatot egyenlően kezelünk egy beteges erőszakkal, hogy megfosztunk két embert a boldogságtól, alapvető emberi jogaiktól és szenvedésre, vagy ,,bűncselekmény elkövetésére kényszerítünk"...
Na ez az idiotizmus, ez a felháborító és ez, amikor megfosztunk két egymást szerető embert egymástól, az ugyan olyan (vagy még rosszabb), mint amikor rákényszerítünk két egymás iránt nem vonzódó embert egymásra.

((Azt se feledjük, hogy mennyi gyerek szenved teljes vagy még inkább ,,csonka családban", ahol sokszor a saját szülei ,,terrorizálják", akiknek sokszor ,,megváltás", ha bár milyen módon kiszakadnak onnan! (Akár úgy, hogy egy jóval idősebb társhoz kerülnek.))

Advanced Flight 2016.03.13. 13:10:47

@Yumurdzsak: hé, ez nem az iszlám jellemzője, hanem az idiotizmusé, aminek példánya minden kultúrában, vallásban fellelhető.

De igen, a muzulmán közösségek jellemzője, meg persze másoké is (pl. India). És? Ha a Nébih kimegy bezáratni egy éttermet, mert patkányok flangálnak a konyhában és romlott hússal van tele a hűtő, akkor a tulaj mutogathat a másik étteremre, hogy ott sem jobb a helyzet? És erre a Nébih tehetetlenül széttárja a kezét, hogy akkor nincs mit tenni és elsétál, anélkül, hogy bármelyiket is bezáratta volna?

Mi a faszt kell folyton terelni, szart kenni, máshova mutogatni? Igen, lehet, hogy Indiában is rengeteg a becsületgyilkosság meg a lánygyerekek eladása, de egyelőre nem ők akarják elárasztani a kontinensünket, hanem ezek a szarcsimbók muszlimok! És ezt kell minden áron - igen, MINDEN ÁRON!!!- megakadályozni.

E.Katolnai 2016.03.20. 05:03:09

@Yumurdzsak: Kedves kisgyerek! (yumurdszák kisgyereket jelet törökül) Bolondságokat beszélsz, h 'minden vallásban fellelhető' pl. hol van a Buddhizmusban annyi gyalázat, mások gyilkolására buzdító aljasság, mint a mohamedán szenny könyvekben? Persze minden vallás vallás követői között találni szemét embereket, de az által, h mohamed pedofíliája 'hádisz', azaz követendő/megengedett hagyomány, így a kisgyermekek gyalázata intézményesített a mohamedanizmusban. Ugyanúgy intézményesített, mint az állatkínzás, vagy a többnejűség és az asszonyverés.
Üdv katolnai

E.Katolnai 2016.03.20. 05:07:16

@Advanced Flight: egyet értünk, jól látod a ránk leselkedő veszélyt!

imre777 2016.03.21. 22:56:08

Elég hosszan fejtettem ki, kell némi türelem végig olvasni.
Lehet nem is fogalmaztam érthetően.
Megpróbálom még egyszer röviden tömören.

Az egymás vagdalása, egymásra mutogatás, a mások bűneinek felnagyítása a magunké kicsinyítése... nem vezet sehova.
((Pontosabban saját magunk vagdalásához, a lepel magunkról való lerántásához, egy idiotikus vaksághoz... (öngyilkossághoz).))

Nyilvánvalóan van mindennek jellemző vonása, megnyilvánulása (és ez a mi ítélkezésünk, dolgok összemosása, két különböző egymástól homlokegyenest eltérő értékes jó és káros dolog egyenlővé tétele, egyként kezelése is ilyen), ami jellemezheti azt.

A gyermekek bántalmazása, megerőszakolása... nem pedofília. (A pedofília gyermekszeretet.)
A gyermekek bántalmazása, ,,meggyalázása"... szörnyű, hanyagolandó, de még szörnyűbb a természetes emberi igényként, a szereteten alapuló emberi kapcsolatok (felnőtt-gyermek kapcsolat) azzal egyenértékűvé tétele, elítélése!

E.Katolnai 2016.03.27. 14:08:40

@imre777: A pedofília eredeti görög jelentése a gyermekszeretet, de manapság már kizárólag beteges, szexuális töltetű gyermekszeretet jelent, melynek minden formája elítélendő. Ez a fajta nyomorult gyakorlat él és virágzik a mohamedánok közözz, az őrült mahmut példáját követve intézményesítették és jaj annak aki bírálni meri ezeket a lelkitoprongyokat.

Géza Fispán 2016.03.29. 10:54:00

@CREATOR: Íme a példa : „A Próféta megfogalmazta (a házassági szerződést) Aishával, amikor az hat éves volt és elhált vele, mikor az kilenc éves lett, és (Aisha) vele maradt a haláláig.” Továbbá; Sahih Bukhari 7 kötet, 62, 65 fej.
Sahih Bukhari, 8 kötet, 3310 fej. Aisha beszéli: „Aisha (legyen Allah örömére) mondja: Allah Apostola (áldott legyen neve) feleségül vett, mikor én hat éves voltam, és házába fogadott, mikor kilenc éves lettem.”
Miről beszélsz ?
Forrás: Sahih Bukhari 7, kötet 62, 64 fej.
Sahih Bukhari 8 könyv, 73, fej. 151. Aisha beszéli: A próféta jelenlétében játszottam babáimmal, és a barátnőimmel szintén sokat játszottam. Mikor Allah apostola meglátogatott a szobámba, elbújtak, de ő előhívta őket, hogy mindnyájan együtt játszunk.” Hogy lehet egy ilyen, babákkal játszó kisgyerek valaki 'felesége'?
süti beállítások módosítása